Open Atelier Dag 28 april

 

Laura doet ook mij. Van harte welkom. Leer meer over De Open atelier Dag en bekijk wie er allemaal deelnemen.

 

Expositie: Kunst met een vleugje muziek

23 september t/m 26 november 2017

kunst met muziek

 

Een symbiose van kunst en muziek.

Wij nodigen u en uw vrienden van harte uit deze expositie te bezoeken.

Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag 11.00 - 17.00 uur en op afspraak.

Kunst met een vleugje muziek

Laura en Peter Mol | Dorpsstraat 5d | 4152 EM Rhenoy

T 0345 64 32 44 | M 06 57 68 37 20 | E info@galerielaura.nl | I www.galerielaura.nl

 

 

Expositie "Wat vrouwen willen"

wat vrouwen willen

 

WaardArt route 2, 3, 4 oktober 2015

In het weekend van vrijdag 2 t/m zondag 4 oktober is het weer zover: WaardArt "open atelierroute" editie 2015. Kijk voor meer info op de site van WaardArt.

Als deelnemend kunstenaar nodig ik u graag uit te komen genieten van de beeldende kunst in onze gemeenten Neerijnen en Geldermalsen. Kom de sfeer proeven waarin gewerkt wordt en wissel van gedachten over de kunst.

Als centraal punt tijdens deze open atelierroute fungeert "Het Stroomhuis"te Neerijen. Daar vindt u naast alle informatie over de deelnemende kunstenaars, ook een routekaart. Tevens tonen alle kunstenaars hier een van hun werken om u een indruk tegeven van hun artistieke inzichten en werkwijze.

U bent van harte welkom bij Galerie Laura.

 

WaardArt route 3 - 5 oktober 2014

In het weekend van vrijdag 3 t/m zondag 5 oktober is het weer zover: WaardArt "open atelierroute" editie 2014.

Als deelnemende kunstenaar nodig ik u graag uit te komen genieten van de beeldende kunst in onze gemeenten Neerijnen en Geldermalsen. Kom de sfeer proeven waarin gewerkt wordt en wissel van gedachten over de kunst.

Als centraal punt tijdens deze open atelierroute fungeert "Het Stroomhuis"te Neerijen. Daar vindt u naast alle informatie over de deelnemende kunstenaars, ook een routekaart. Tevens tonen alle kunstenaars hier een van hun werken om u een indruk tegeven van hun artistieke inzichten en werkwijze.

U bent van harte welkom bij Galerie Laura.

Expositie Hans van Gogh

30 maart tot en met 1 juni 1014: Hans van Gogh, Aquarellen

Wij nodigen u en uw vrienden van harte uit om deze expositie te bezoeken en met ons het glas te heffen op de kunst.

Opening: zondag 30 maart om 14.00 uur door Tasja Mol, kleindochter van Hans van Gogh
Muzikale omlijsting door Ako Taher, piano.

 

WaardArt Open Atelierroute 2013

Als deelnemende kunstenaar nodig ik u graag uit te komen genieten van de beeldende kunst in de gemeenten Neerijnen en Geldermalsen. Kom de sfeer proeven waarin gewerkt wordt en wissel van gedachten met de kunstenaars. Als centraal punt tijdens deze open atelierroute fungeert "Het Stroomhuis" te Neerijnen. Daar vindt u, naast alle informatie over de deelnemende kunstenaars, ook een routekaart. Tevens tonen alle kunstenaars hier een van hun werken om u een indruk te geven van hun artistieke inzichten en werkwijze.

U bent van harte welkom bij Galerie Laura.

Data WaardArt open atelierroute editie 2013:

 

WaardArt Open Atelierroute

WaardArt Open Atelierroute 2012

Binnekort is het weer zover. Als deelnemende kunstenaar van de WaardArt Open Atelierroute nodig ik u graag u uit te komen genieten van de beeldende kunst in onze gemeenten Neerijnen en Geldermalsen. Kom de sfeer proeven waarin gewerkt wordt en wissel van gedachten met de kunstenaars. Als centraal punt tijdens deze open atelierroute fungeert "Het Stroomhuis" te Neerijnen. Daar vindt u, naast alle informatie over de deelnemende kunstenaars, ook een routekaart. Tevens tonen alle kunstenaars hier een van hun werken om u een indruk te geven van hun artistieke inzichten en werkwijze.

Data WaardArt open atelierroute editie 2012: zaterdag 29 en zondag 30 september en zaterdag 6 en zondag 7 oktober

schilderij-laura-mol-kloekbeeld Laura Mol-Kloektekening-kersen-laura-mol-kloekschilderij-laura-mol-kloek

 

Fluitenkruidroute 2012 - 12 mei

Het bloeiende fluitenkruid is een onbekende schoonheid van de Betuwe. Het maakt de bloesemende Betuwe extra mooi. Daarom is het elk jaar op de zaterdag voor moederdag – dit jaar zaterdag 12 mei Fluitenkruiddag langs de Glas-Fruit-Oranjeroute tussen Glasstad Leerdam, Fruitig Geldermalsen en Oranjestad Buren.

Galerie Laura presenteert weer een aantal nieuwe, op fluiten(kruid) geïnspireerde schilderijen en sieraden.

fluitekruid schilderij van Laura Mol

De dag zal muzikaal worden omlijst door de pianist Ako Taher.

pianist Ako Taher

WaardArt Open Atelierroute 2011

In de weekenden van 24 en 25 september en 1 en 2 oktober is het weer zover; waard art "open atelierroute" editie 2011. De deelnemende kunstenaars nodigen u uit te komen genieten van de beeldende kunst in de gemeenten Neerijnen en Geldermalsen. Kom de sfeer proeven waarin gewerkt wordt en wissel van gedachten met de kunstaars. Als centraal punt tijdens deze open atelierroute fungeert "Het Stroomhuis" te Neerijnen. Daar vindt u, naast alle informatie over de deelnemede kunstenaars, ook een routekaart. Tevens tonen alle kunstenaars hier een van hun werken om u een indruk te geven van hun artistieke inzichten en werkwijze.

Kom bij ons langs op deze WaardArt Open Atelierroute

Openingstijden

Zaterdag: 24 sept. 11.00 - 17.00 uur
Zondag: 25 sept. 11.00 - 17.00 uur

Zaterdag: 01 okt. 11.00 - 17.00 uur
Zondag: 02 okt. 11.00 - 17.00 uur

brochure WaardArt2011

Fluitenkruidroute 2011

RTV Betuwe heeft een impressie gemaakt van deelnemers aan de Fluitenkruidroute 2011. Hieronder de opname van Galerie Laura:

Bron: RTV Betuwe

Expositie 27 maart tot en met 13 juni 2011

Naast recent eigen werk presenteert Galerie Laura:

Ineke Saunier- Van den Bold
Ditske de With
Iemkje van der Hoest

bronzen beelden
schilderijen
sieraden

Tevens presenteren wij een CD plus muziekboek met de originele partituren van pianostukken voor de jeugd gecomponeerd door Wim Kloek (1920 - 2005).

Wij nodigen u en uw vrienden van harte uit deze expositie te bezoeken
en met ons het glas te heffen op de kunst.

De opening zal worden verricht op zondag 27 maart om 15.00 uur (zomertijd) door:
Karel van Koppen, voorzitter van de Stichting ProBetuwe.

Openingstijden:
donderdag en vrijdag 11.00 - 17.00 uur
zaterdag en zondag 13.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Over moeders en dochters

In Galerie Laura waar haar werk permanent is te bezichtigen memoreert de Rhenoyse Laura Mol-Kloek aan haar moeder Hans van Gogh. Dit artikel verscheen in Het Kontakt van 4 augustus.Lees het artikel online op pagina 19 of print het artikel uit in pdf-formaat.

Expositie van Laura Mol-Kloek en Hans van Gogh bij SWO

De expositie van Hans van Gogh en Laura Mol-Kloek is te bezichtigen van juli tot eind september, op weekdagen van 9.00 tot 17.00 uur

Locatie:Dienstencentrum van de SWO,  Willemstraat 17a in Geldermalsen.

 

Fluitenkruidroute 8 mei 2010

fluitenkruidroute

Zaterdag 8 mei is het Fluitenkruiddag rond de Linge tussen Buren, Geldermalsen en Leerdam. Ook Galerie Laura ligt op deze route. Kom langs!

Open atelierroute Waard Art 2009

In de weekenden van 26-27 september en 3-4 oktober is het weer zover: waard art "open atelierroute" editie 2009. Ook dit jaar is Laura Mol-Kloek weer een van de deelneemsters. Zet de data vast in uw agenda!

Laura Mol-Kloek realiseert levensdroom in Rhenoy

Laura Mol-Kloek vestigde zich ruim een jaar geleden in Rhenoy om haar grote droom te realiseren: een eigen galerie. Inmiddels is Galerie Laura ingericht met alweer de derde expositie. Lees het Complete artikel van De Gelderlander.

Homogene groepsexpo bij Laura Mol-Kloek

De huidige expositie in Galerie Laura is een afwisselende en complete groepstentoonstelling geworden, aldus De Weekkrant. Laura heeft een fraaie homogene compositie weten te maken van het zeer uiteenlopende werk van haar collega's die "te gast" zijn.Lees meer

Open atelierroute Waard Art 2008

In de weekenden van 27-28 september en 4-5 oktober 2008 was het weer zover: WaardArt "open atelierroute" editie '08. Laura Mol-Kloek is een van de deelneemsters.

Multi talent exposeert

pagina van het weekblad

Ze gaat recht op haar doel af en dan is het ook meteen raak. Zo denkt en werkt Laura in tekeningen, aquarellen, schilderijen en beelden. Ze heeft haar talenten niet van een vreemde. Haar moeder is Hans van Gogh. De achternaam verwijst naar Vincent van Gogh en inderdaad was deze beroemde schilder een verre voorzaat. Lees meer op de site van de krant of download het artikel in pdf.